Er du god til at sprede budskabet og få tingene sagt?

Og har du lyst til at være en fast del af den HOTTESTE forening i Danmark?

Det Danske Saunaselskab har brug for at blive bedre til at sprede vores budskab og kommunikere med omverdenen og det er her DU kommer ind i billedet. Vi forventer ikke, at du er ekspert på noget felt, men det vil være en fordel, hvis du har erfaring med enten mundtlig formidling, PR-arbejde, journalistik, pressehåndtering eller sociale medier m.v.

Stillingen vil være på 100% frivillig basis og du får en helt unik mulighed for at blive en del af vil blive en del af en aktiv og passioneret forening og være med til at forme dens fremtid.

– Men, hvem er i?

Det Danske Saunaselskab er en folkeoplysende forening, som har til formål at udvikle og udbrede viden om sauna og svedbad kulturen i Danmark. Det Danske Saunaselskab arbejder aktivt på at fremhæve saunaens generelle betydning for et sundt liv og livsstil.

Derudover er vi en rigtig spændende samling mennesker, som har et tætknyttet fællesskab med plads til dig!

– OK, det lyder spændende, men hvad får jeg ud af det?

Foruden at du vil blive en del af et helt fantastisk DDS-team som hver især brænder for at udvikle saunakulturen i Danmark, så vi du blive ansvarlig for at udvikle og vedligeholde vores tilstedeværelse på sociale medier, hvor vores vision og aktiviteter skal formidles.

Du vil også få mulighed for at deltage i vores kurser og events, samt det vil være muligt at kunne skrive frivilligt arbejde på dit CV.

– Hmm, hvad forventer I jeg har af kvalifikationer?

Vi har ingen krav til erfaring, uddannelse eller din yndlingsform for sauna, men vi drømmer om det rigtige match – det betyder ikke det store for os om du er i gang med en uddannelse inden for kommunikation, journalistik eller marketing eller om du allerede er rutineret indenfor disse felter, du kunne for den sags skyld være en pensionist, som bare har lidt tid i overskud. Det eneste der er vigtigt er, at du har et godt øje for, hvad der virker visuelt og hvordan den gode historie formidles.

Vi forestiller os, at du har minimum én ”arbejdsdag” om ugen, men vi stiller intet krav til timeantal.

Du vil deltage i og være ansvarlig for:

  • Udvikling af strategi og contentplan for vores SoMe-kanaler
  • Idéudvikle og eksekvere content til Instagram og Facebook
  • Tage billeder og korte videoer
  • Være med til at skabe kampagner

– Jeg er med! –  Hvordan søger jeg?

Send en mail til frivillig@saunaselskab.dk hvor du fortæller lidt om dig selv, din baggrund og hvad du mener du kan bidrage med.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!