Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SaunaEvent 2023 ØST

15. april 2023 @ 12:00 pm - 8:00 pm UTC+0

DKK349

Hvert år fejrer vi Saunaens Dag i Danmark den 14. april. I år markerer vi denne specielle dag med en ny saunaevent, der afholdes dagen efter Saunaens Dag i samarbejde med Vestbad i Brøndby.

Saunaeventen er en varm velvære-festival, hvor mobile saunaer, sauna-telte, sauna-byggere, sauna-entusiaster, gusmestre, frivillige og andre deltagere samarbejder for at skabe en helt unik stemning i sammenhæng med svedbadekulturen.

Eventen er åben for alle, der nyder at tage del i svedbadekulturen og samtidig gerne vil være social. Det betyder, at alle er velkomne – uanset hvem de er og hvor de kommer fra. Mangfoldighed er nøglen til succes og de gode relationer, der opstår i alle former og størrelser. Vi ønsker, at folk kan komme som de er og forlade saunaeventen med fornyet energi.

I år vil vi bl.a. modtage besøg af Just Sauna, GusBox, Go2Banya🍃, Heat ‘N’ Herbs – Mobile Sauna Events og andre.
Og du vil have mulighed for at opleve en bred vifte af forskellige saunaer, der passer til enhver smag. Der vil være 8 timer med saunaopplevelser, hvor du vil kunne gå rundt og nyde de forskellige saunaer.
Du vil have mulighed for at slappe af i den varme stemning, mens du hygger dig med andre sauna-entusiaster. Du kan vælge mellem de forskellige saunaer, mobile saunaer og sauna telte, der vil være til stede på festivalen. Så om du er til traditionelle saunaer, eller om du vil prøve noget helt nyt, så vil saunaeventen 2023 ØST have noget at byde på for alle.

Som medlem af Det Danske Saunaselskab kan du nyde godt af en rabat på dit personlige medlemskab (privat- og husstandsmedlemskab). Dette giver dig mulighed for at deltage i saunaeventen til en fordelagtig pris samt få adgang til en række andre fordele, der er knyttet til at være medlem af selskabet.

At blive medlem af Det Danske Saunaselskab er en nem og enkel proces. Du kan altid melde dig ind ved at besøge vores hjemmeside på https://saunaselskab.dk/indmeldelse.
Her kan du læse mere om de fordele, der er knyttet til medlemskabet, og du kan hurtigt og nemt gennemføre din indmeldelse. Så hvorfor vente? Meld dig ind i dag og start din rejse med Det Danske Saunaselskab!

Vi elsker det, når vi ses til saunaeventen, fordi vi altid skaber en hyggelig, unik og speciel oplevelse i vores fællesskab. Det er her, vi kan fejre vores kærlighed til svedbadekulturen og samtidig nyde godt af hinandens selskab.

Vores fællesskab er præget af mangfoldighed, åbenhed og respekt for hinandens forskelligheder, og dette skaber en atmosfære, der er både afslappet og inkluderende.
Vi nyder at dele vores oplevelser, historier og interesser, mens vi samtidig nyder godt af den unikke stemning, der opstår, når vi samles om en fælles passion.

For at få den bedste oplevelse på dagen skal du huske at medbringe badetøj, eventuelt en badekåbe, et håndklæde til at sidde på, som dækker hele kroppen i saunaen, et badehåndklæde og selvfølgelig et godt humør.

Så kom og vær en del af vores fællesskab til Saunaeventen 2023 ØST. Vi glæder os til at se dig og til at skabe endnu en speciel oplevelse sammen!

Detaljer

Dato:
15. april 2023
Tidspunkt:
12:00 pm - 8:00 pm UTC+0
Pris:
DKK349
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://tickets.eventbilletten.dk/events/367158/info?distributionId=180559

Sted

Vestbad
Nykær 26
Brøndby, 2605 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside