Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

De Fire Årstider – Sommer

22. august 2023 @ 6:00 pm - 8:30 pm UTC+0

Fra DKK125
Det Danske Saunaselskab er glade for at annoncere det kommende “De Fire Årstider – Sommer” event, der finder sted den 22. august 2023 i Vestbad, Brøndby.
Eventet vil blive ledet af vores erfarne gusmestre Lay Pang Ong, Bo Them-Nautrup og Carsten Kaas, der vil sikre, at du får en uforglemmelig og afslappende oplevelse.
Vores “De Fire Årstider” serie fortsætter med “Sommer” temaet, hvor saunaoplevelsen vil være tilpasset sommerens varme og energi. Deltagere kan se frem til en unik og berigende oplevelse, der omfavner sommerens essens.
Prisen for deltagelse er 125 DKK for privat og husstandsmedlemmer af Det Danske Saunaselskab, og 250 DKK for ikke-medlemmer. Hvis du endnu ikke er medlem, er du velkommen til at tilmelde dig på vores hjemmeside og få adgang til alle kommende events og medlemsfordele. Tilmeld dig på følgende link: https://saunaselskab.dk/indmeldelse/
På dagen skal du medbringe badetøj, et håndklæde til at sidde på, der dækker hele kroppen i saunaen, et badehåndklæde og selvfølgelig godt humør.
Vi vil gerne gøre opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser tilgængelige, så vi opfordrer dig til at booke dine billetter i god tid for at sikre din plads ved arrangementet.
Vi ser frem til at give dig en uforglemmelig sommersaunaoplevelse!
Med venlig hilsen,
Det Danske Saunaselskab

Detaljer

Dato:
22. august 2023
Tidspunkt:
6:00 pm - 8:30 pm UTC+0
Pris:
Fra DKK125
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://tickets.eventbilletten.dk/events/366977/info?distributionId=180559

Sted

Vestbad
Nykær 26
Brøndby, 2605 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside